Duo rolgordijjnen is de absolute trend van onze dag. Duo rolgordijn valt op met de handigheid. Duo rolgordijn is een rolgordijn dat bestaat uit twee stoflagen. De stoffen beschikken over zowel transparant als ondoorzichtig textiel. Hierdoor kunt u handmatig de lichtinval en het decoratieve effect op uw woonkamer regelen. Duo rolgordijn houdt zonnestralen tegen en u kunt een verduisterde omgeving creëren of u kunt een transparante omgeving creëren. Met duo rolgordijn kunt u zowel rolgordijn als vitrages gordijn in een optie vinden. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleur en design voor een alternatieve, goedgeschikte prijzen. Schoonmaken van de duo rolgordijn is ook heel nuttig en handig.

Eigenschappen Van Duo Rolgordijnen

  • Zonwering;
  • Transparante eigenschap van duo rolgordijn zorgt voor dat het omgeving licht krijgt;
  • Duo rolgordijnen zijn schitterend o.w. van betaalbare prijzen.

Duo rolgordijnen zijn onderverdeeld in vele categorieën. Al onze producten zijn gemaakt van eersteklas aluminium en eersteklas kunststof lamellen! Hieronder kunt u verschillende soorten bekeken:

Als Equinox Gordijnen zijn we bereid om voor al onze klanten, gericht en zorgvuldig gekozen soorten duo rolgordijnen te presenteren.